Pas på hørelsen

Pas på hørelsen – fotos fra arrangementet

Her er en serie fotos fra medlemssaftenen, der blev  afviklet på Voxhall/Atlas d. 23. maj 2012


X Factor Trioen er superbrugere af in-ear-systemet. De demonstrerer, hvordan de bruger systemet, og vil forklare om fordele og ulemper som musiker. Der er mulighed for at stille spørgsmål.


Per Vers er førstegangsbruger af in-ear-systemet. Han fortæller om opstartsproblemer og tilvænning fra støbning af ørepropper til scenen.


Lars Kiehn, formand i DMF Aarhus bød velkommen fra scenen


Her sammen med musiker og fagbladsredaktør Henrik Strube, der har selv tinnitus, og som gennem årene  har skrevet både artikler og bøger om høreskader. Strube var vært aftenen igennem og fortalte om forskellige hørelidelser, samt gav gode råd til musikerne om, hvordan man kan passe på hørelsen.


Psykolog Philip Sibelle fra Tinnitusklinikken fortæller om, hvad der sker med én, og hvad man skal gøre, hvis man har fået en hørelidelse.


Audiovox præsenterede publikum for formstøbte ørepropper og in-ear-produkter. Og der var lang kø for at få mål/støbning af in-ear-propper samme aften.


Her afprøves hørevenligt gear, der kan bruges uden at genere naboerne. Bl.a. Silent-instrumenter fra Yamaha, elektroniske V-Drums fra Roland og det lydløse ”øvelokale” Jamhub fra Crafton.


Som ekstra bonus fik Aarhus besøg af Kris Herman, der optrådte/demonsterede det lydløse øvelokale sammen med X-Factor trioen.


Torben Kruse fra Fagbladet Musikeren havde gang i OB-vognen


Steffen Rasmussen og Lars Knudsen

You may also like...