Per Frost – The Calling

Kurt Baagø taler med Per Frost om hans nye CD – The Calling

I AUDIO´en her med musik fra Per Frost-2018-albummet, The Calling mixet med interview, handler det om albummets fire sidste numre, der alle er instrumentale: Titelnummeret, The Calling, den meget fine, korte guitarballade, Heart To Heart, det vilde og voldsomme fusionsnummer, Furious Machine og så afslutningen, hvor Per Frosts søsters ridehest, Karla Ponti ses, løbende afsted i tusmørket, Karla Ponti In The Twilight. På et tidspunkt går der Jeff Beck i snakken, og vi kan ikke huske, hvad det er for et Beatles-nummer, Jeff Beck spiller på albummet, Blow By Blow. Nummeret er She´s A Woman.

Denne AUDIO, musik, mixet med interview, giver smagsprøver på 2 af Per Frosts egne sange på 2018-albummet, The Calling og en cover af Patsy Cline-hittet, Walking After Midnight. Per Frost fortæller om Tannis Bay, at Tannisbugten mellem Skagen og Hirtshals er det sted med sommerhus, han altid vender tilbage til…og det er i det område, han er blevet gift.

Denne AUDIO, musik mixet med interview, drejer sig om track 7, 9 og 8 på Per Frosts The Calling.
Rækkefølgen 7-9-8 er rigtig nok, fordi intervieweren kom til at springe fra track 7, Sinking Like A Stone til albummets første instrumentale nummer, Prelude Christers Kråkor og i første omgang overse den lille perle, valsen Lay Down.
Sinking Like A Stone er et lidt vredt nummer, der afspejler Per Frosts vrede over, hvordan spekulantfirmaer under finanskrisen legede casino-økonomi med jævne menneskers opsparing, mens Christers Kråkor (med krager, Frost selv har optaget fra den skov, han bor tæt på) er til minde om den svenske, nu afdøde trommeslager, Christer Jansson, som Per Frost spillede sammen med i Poul Krebs Band, og som Frost jævnligt havde boende i sit hus. At Christer Kråkor osse hedder Prelude, varsler at resten, pt 2 af The Calling-albummet er instrumental-kompositioner.

You may also like...