Sailing in Thailand

Tag på sejlads med Asia Yachting i Thailand, Malaysia, Indonesia og The Andaman Sea

Patrice III blev designet af Sparkman & Stevens til Admiral Cup races.

Bo Søndergård købte båden i 1996 og har nu ombygget den så den nu er klar for charter og dagsejlads. Patrice er 47 fod lang.

Læs mere om Patrice III på Sail Thailand Info

Sejladsområdet.

Patrice vil i forskellige perioder sejle i Malaysia, Indonesien og Thailand afhængig af årstiden Området omkring Phuket – The Andaman sea, består af tusindvis af øer, bugte og laguner med krystalklart vand med en konstant temperatur på ca. 25 grader. I de smukke laguner finder man farverige koralformationer med stimer af eksotiske fisk, og kridhvide sandstrande med høje kokospalmer. Det er helt sikkert et af verdens smukkeste sejladsområder. Området er på top 10 listen blandt dykkerentusiaster. Dykkerkursus kan afholdes på turen. Phang-nga bugten er kendt for sin enestående natur, her er øer som rejser sig lodret op af vandet, her er huler og tunneler med hongs, som er laguner dybt inde i øerne og hvor man kun kan komme med sin jolle, når tidevandet er rigtigt. Patrice har en Avon gummibåd med glasfiberbund og en 9 hk. påhængsmotor til at besejle dette område.

Bo Søndergaard fortæller om sig selv

Jeg startede som barn med at sejle kapsejladsjoller og senere større kølbåde, hvor jeg var aktiv både som tur- og kapsejler. Siden 1992 har jeg nu sejlet mere end 80,000 sømil som kaptajn på privatejede lystbåde fra 42-70 fod. Mit personlige favoritområde er Stillehavet og Asien. Fra Danmark kan købes flybilleter fra 4000 kr. retur. Regnsæsonen i Thailand starter i juli og slutter i begyndelsen af oktober. Som i Danmark kan man i denne periode få overskyet vejr med spredte byger. Man kan sejle året rundt, da Thailand befinder sig uden for hurricaneområdet.

Kontakt

Jeg håber at se jer i Thailand. Bo Søndergaard. S/Y Patrice III 59/2 Moo 9 Ao Chalong Bay PO Box: 207, 83000 Phuket, Thailand. E-mail: asiayachting@yahoo.com Mobil Thailand: (+66) 062743060 Mobil Denmark (+45) 41 40 35 68 eller: (+45) 86 12 02 81(+45) 25 17 54 77