Små kransekage toppe – petit four

Kransekage med pynt af Amarena kirsebær, blød nougat og hasselnødder. Bunden bliver dyppet i chokolade.

Kransekagemassen kan også bruges til at lave kransekagestænger med. Så skal der lige knap så meget æggehvide i.

Ingredienser til ca. 50 styk
400 g. marcipan
100 g. flormelis
3 past. æggehvider

Hasselnødder, nougat og amarena kirsebær til pynt.
God mørk chokolade til at dyppe bunden i.

Kom marcipan, flormelis og æggehvide i køkkenmaskinen og rør sammen til en ensartet dej.

Kom massen i en stof-sprøjtepose (en kraftig af plast kan også bruges) og sprøjt massen ud i små kager.

Kom nougat, kirsebær og hasselnødder på.

Bages ved 220 grader i ca. 10 minutter øverst i ovnen.
Der sættes en ekstra plade i nederst i ovnen, så bliver de ikke så mørke i bunden.
Hvis man godt kan lide, at de er mere “våde” inden i, skal de kun have 6-8 minutter.

Afkøler på rist.
Når de er kølet af dyppes bunden i smeltet chokolade.
Sættes på plast, når de er dyppet i chokoladen. Så bliver de fine og blanke i bunden.




You may also like...