Laksefilét med gratineret portobello

640x360-laks-portobello-2016-04-26-18.50.58

Ingredienser til Laksefilét med gratineret portobello

(2 pers.)

500 g portobellosvampe
2 skalotteløg
1 spsk. smør
2 spsk. hakket persille
100 g mozzarella
2 laksefiléter
2 spsk. hakket dild
1 tsk. revet, usprøjtet citronskal
Salt og peber
Smør til stegning

Fremgangsmåde til Laksefilét med gratineret portobello

Børst svampene og bræk stokken af. Vælg 4 hatte ud og læg dem med lamellerne opad i et ovnfast fad. Skær resten af svampene og de 4 stokke i små tern og rist dem i smørret sammen med hakket løget i 5 min. Tilsæt persillen og smag til med salt og peber. Fordel svampeblandingen i de 4 hatte og drys osten over. Gratinér svampene i ovnen ved 225° i 10 min. Bland dild, citronskal, salt og peber og vend fileterne heri. Steg filéterne ved middelhøj varme i 3-4 min. på hver side og servér med en god tomatsalsa.

640x360-laks-portobello-2016-04-26-19.11.08

640x360-laks-portobello-2016-04-26-18.41.47 640x360-laks-portobello-2016-04-26-18.41.55 640x360-laks-portobello-2016-04-26-18.50.41

You may also like...