Saltbagt havbars

Saltbagt havbars

640x340_havbars_saltbagt

Salt (ca. 3 kg)

Citroner 1-2 (reven skal)
Rosmarin
Timian
2 æg piskes sammen

640x340_saltblanding
Saltet blandes med ingredienserne til en grød der bruges til at bage fisken i.
Citronerne skæres i skiver og lægges inden i fisken
Lidt af saltet lægges i bunden af et fad, fisken lægges oven på og pakkes ind i resten af saltblandingen.
I ovnen ved 200 – 210 grader i mindst 45 minutter.

Salad Nisoice

640x340_salad_nisoice

Salat (varm eller kold)

Cherrytomater
Kolde kartofler i stykker
Sorte oliven uden sten
Bønner, grønne
Blødkogte æg
Basilikumblade til pynt

Dressing

Ansjoser
Piskefløde
Lidt fiskeboullion
Lidt sennep

Koges op i et par minutter og blendes

Server salaten med citron og lidt dressing over. Evt. med lidt af fisken.

You may also like...