Carpaccio

Carpaccio smager bedst – og af mest – ved stuetemperatur, og forberedes derfor lige inden servering, men kan også “marinere” i køleskab ½ til 2 timer.
Husk at tage fadet ud en halv time før servering, og hæld i så fald lidt ekstra jomfru olivenolie over inden serveringen.

640x330_italien_2006_carpaccio

9 slags CARPACCIO – råt mørt kød for de seje!

Den klassiske med rucola og parmesan – tilsat olie og balsamico…

300 gram kalvefilet i papirtynde skiver.

Fordel skiverne på et stort fad eller på kuvert-tallerkner med:

1: Klassisk: Basilikumblade, tynde flager af Parmasan-ost, salt, friskkværnet peber og ryst Jomfru Olivenolie over efter smag

2: Erstat basilikum med Rucola salat

3: Med dressing af sennep, olivenolie og frisk persille

4: Med tynde skiver friske friske champignon, olivenolie og parmesan-flager

5: Med tynde skiver selleri, olivenolie, parmesan-flager og balsamico eddike

6: Med tynde skiver artiskok hjerte, olivenolie, parmesan-flager og balsamico eddike

7: Med tynde skiver fennikkel, olivenolie, parmesan-flager og balsamico eddike

8: Uuhmm! – med varm smeltet Gorgonzola ost og sprøde valnødder

9: med tynde skiver syrligt grønt æble, parmesanflager og basilikum

You may also like...